DocktoDoor

Intern transport van Bloemen en Planten

Voor Sierteeltbedrijven verzorgen wij op Aalsmeer & Naaldwijk de interne distributie, dock to door, van stapelwagens en CC's (deense karren). De opdrachten worden door onze aangesloten Sierteeltvervoerders, kwekers & kopers online aangemeld via de internetapplicatie LANSonline.

Van belang is dat de karren zijn voorzien van een RFH Aalsmeer of Naaldwijk BLO aanvoerbrief, een CAAC Logistiek Label of SIDIbon. Deze karbrieven bevatten de juiste barcode's (Floricode standaard) voor de digitale verwerking, die het logistieke proces inzichtelijk maakt. Iedere boxlevering wordt bij overdracht door CAAC per klant gescand en belast.

Door ons worden alle locaties op de RFH veilingcomplexen Aalsmeer & Naaldwijk beleverd. Bij afleveren en ophalen (retouren) wordt de GLN locatie barcode (het gele bordje) plus de RFHA/RFHN BLO aanvoerbrief. het CAAC Logistiek Label of SIDIbon gescand. De data wordt gekoppeld aan Track&Trace systemen (Dagdeel overzicht & Flowertrack).

Voor het aanleveren van karren met meerdere klanten op één stapelwagen of één CC kunt u bij CAAC terecht. De partijen worden overgezet en bij de betreffende kopers afgeleverd. De koper met de grootste bestelling (onderop), krijgt de CC en alle tableaus bijgeschreven op haar denen-saldo.

INFORMATIE SPLITS KARREN

INFORMATIE INTERN TRANSPORT VAN CC'S MET OPZETSTUKKEN