Flowertrack platform

Online-diensten voor gebruik in de Sierteeltketen

Flowertrack is het platform met online diensten die zorgen voor verbinding tussen de logistiek dienstverlener CAAC en zijn klanten.

Flowertrack diensten

Track & Trace

Waar is mijn partij bloemen of planten? Via de track & trace informatie kunt u zien wanneer een partij ontvangen is door CAAC en waar deze partij zich bevindt. Hierdoor kunt u een inschatting maken wanneer u de partij kunt verwachten.

Elektronische Transportopdracht

De elektronische transportopdracht, of in het kort ETO, wordt gebruikt om transportopdrachten uit te wisselen tussen u en uw vervoerder. Hier kunt u uw transportopdrachten invullen en de status bekijken. De vervoerder kan hier ook zijn transportopdrachten inzien, maar Flowertrack kan er ook voor zorgen dat de opdrachten direct beschikbaar komen in het (TMS) systeem van de vervoerder.

SIDIBON, de sierteelt distributiebon

Deze is beschikbaar voor iedereen, hiervoor hoeft u niet in te loggen. De SIDIBON wordt gebruikt om een kar zonder document als aanvoerbrief toch herkenbaar te maken. Logistieke dienstverleners kunnen de SIDIBON door middel van de barcodes scannen en hiermee volgen tijdens het logistieke proces.

De SIDIBON kunt u gratis aanmaken via sidibon.nl

CAAC & Flowertrack

CAAC verzorgt op RFH Aalsmeer & Naaldwijk logistieke diensten voor kwekers, vervoerders en kopers. De hoofdactiviteiten bestaan uit interne distributie, KOA diensten en een landelijk sierteelt depot voor onze klanten.

Flowertrack gebruiken wij o.a. voor:

Þ Interne distributie, klanten kunnen online de aflever/ophaal locatie en tijden volgen

Þ KOA diensten, de status van klok transacties inzien, volgen van partijen door koppeling aan ladingdragers

Þ Depot diensten, transport planner info m.b.t. de aangeleverde karren voor verlading vanuit het CAAC depot. Aanmaken van een SIDIbon als transport begeleiding document